Gebr. KRIJNEN bv.

(inter)nationale verhuizingen en meubelopslag

Gebr. Krijnen bv. is lid van de Erkende Verhuizers
Verhuisbedrijf
Gebr. Krijnen B.V.
De Hoge Brug 10
6581 AJ Malden (bij Nijmegen)
[email protected]

contact024 - 358 16 04

Verhuizingen in binnenland en buitenland    

Geb. Krijnen B.V. verzorgt (inter)nationale verhuizingen binnen Nederland of Europa en staat desgewenst ook garant voor een veilige opslag van uw meubelen in onze beveiligde en verwarmde meubelopslag.
"De mogelijkheden zijn legio: van het huren van een verhuiswagen met chauffeur tot en met een geheel verzorgde verhuizing!"
Onze vertegenwoordiger vertelt u hier graag meer over en bezoekt u op een tijdstip dat het u schikt om samen met u de mogelijkheden voor de op handen zijnde verhuizing te bespreken.

Kraan
Een exclusief meubel wordt met uiterste voorzichtigheid en precisie met een kraan op het balkon geplaatst.
Indien u het inpakken van de dozen zelf wilt doen, dan brengen wij u ruimschoots tevoren de benodigde hoeveelheid verhuisdozen.

Op de verhuisdag zal het u opvallen op welke rustige en efficiŽnte manier uw inboedel in de verhuiswagen wordt geladen. Dit komt omdat wij enkel werken met vakbekwaam personeel dat vierkant achter zijn werk staat.

Als op het einde van de dag onze verhuizers u verlaten dan staan de meubels op hun plaats, de kleding die hangend vervoerd is, hangt weer in de kasten en de dozen staan op de kamers waar ze horen te staan.
Deze dozen hoeft u natuurlijk niet gelijk leeg te maken. Wij komen ze halen na uw berichtje dat ze leeg zijn. Ook weer een stukje service voor uw gemak.

Bij elke verhuizing is opnieuw ons streven erop gericht om wederom een tevreden klant achter te laten.a realistic solution