Verhuizen

Zó geregeld, just keep it simple!

Verhuizingen in binnenland en buitenland

Geb. Krijnen b.v. verzorgt (inter)nationale verhuizingen binnen Nederland of Europa en staat desgewenst ook garant voor een veilige opslag van uw meubelen in onze beveiligde en verwarmde meubelopslag.

Onze vertegenwoordiger vertelt u hier graag meer over en bezoekt u op een tijdstip dat het u schikt om samen met u de mogelijkheden voor de op handen zijnde verhuizing te bespreken.

Indien u het inpakken van de dozen zelf wilt doen, dan brengen wij u ruimschoots tevoren de benodigde hoeveelheid verhuisdozen.

Op de verhuisdag zal het u opvallen op welke rustige en efficiënte manier uw inboedel in de verhuiswagen wordt geladen. Dit komt omdat wij enkel werken met vakbekwaam personeel dat vierkant achter zijn werk staat.

Als op het einde van de dag onze verhuizers u verlaten dan staan de meubels op hun plaats, de kleding die hangend vervoerd is, hangt weer in de kasten en de dozen staan op de kamers waar ze horen te staan.
Deze dozen hoeft u natuurlijk niet gelijk leeg te maken. Wij komen ze halen na uw berichtje dat ze leeg zijn. Ook weer een stukje service voor uw gemak.

Bij elke verhuizing is opnieuw ons streven erop gericht om wederom een tevreden klant achter te laten.

Onze Service

world.png

Internationale verhuizingen

Binnen de EU

Internationale verhuizingen

Neem contact op
order.png

Inpakken

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
delivery-truck.png

Transport

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor